Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Boiling Treatment of Soymilk on the Composition, Yield, Texture and Sensory Properties of Tofu
 
 
Titel: Effect of Boiling Treatment of Soymilk on the Composition, Yield, Texture and Sensory Properties of Tofu
Auteur: Elias, E. Escueta
Malcolm, C. Bourne
Lamartine, F. Hood
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 19 (1986) nr. 2 pagina's 4 p.
Jaar: 1986
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland