Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Textural and Microstructural Changes in Corn Starch as a Function of Extrusion Variables
 
 
Titel: Textural and Microstructural Changes in Corn Starch as a Function of Extrusion Variables
Auteur: Owusu-Ansah, J.
van de Voort, F.R.
Stanley, D.W.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 17 (1984) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 1984
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland