Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Gluten Strength, Mixing Properties, Baking Quality and Spaghetti Quality of Some Canadian Durum and Common Wheats 1
 
 
Titel: Comparison of Gluten Strength, Mixing Properties, Baking Quality and Spaghetti Quality of Some Canadian Durum and Common Wheats 1
Auteur: Dexter, J.E.
Matsuo, R.R.
Preston, K.R.
Kilborn, R.H.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 14 (1981) nr. 2 pagina's 4 p.
Jaar: 1981
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland