Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Formation mechanism of soy protein-xanthan gum nanoparticles based oleogels with various ionic strength and their delivery capacity for β-carotene
 
 
Titel: Formation mechanism of soy protein-xanthan gum nanoparticles based oleogels with various ionic strength and their delivery capacity for β-carotene
Auteur: Yang, Chen
Guo, Tianlai
Zhang, Zizhen
Li, Aitong
Han, Yaqian
Qiao, Yening
Xia, Guoqiang
Wang, Lina
Wang, Jianming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland