Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Effect of phycocyanin-phlorotannin complex on amino acid availability and peptidomic analysis of bread after in vitro digestion
 
 
Titel: Effect of phycocyanin-phlorotannin complex on amino acid availability and peptidomic analysis of bread after in vitro digestion
Auteur: Bai, Ying
Wang, Yujiao
Wang, Lina
Guo, Sainan
Xie, Jiahao
Dong, Xiufang
Qi, Hang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland