Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different hydrocolloids on the quality and aging of gluten-free bread based on pre-hydrated rice grains
 
 
Titel: Effect of different hydrocolloids on the quality and aging of gluten-free bread based on pre-hydrated rice grains
Auteur: González, Luciana C.
Álvarez Barreto, Cristina I.
Tolaba, Marcela P.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland