Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Changes of unique flavor substances and metabolic pathway brought by Lacticaseibacillus rhamnosus WH. FH-19 fermented milk during fermentation and storage stage: HS-SPME-GC-MS and HPLC-MS-based analysis” [Food Bioscience 65 (2025) 1–11/105974]
 
 
Titel: Corrigendum to “Changes of unique flavor substances and metabolic pathway brought by Lacticaseibacillus rhamnosus WH. FH-19 fermented milk during fermentation and storage stage: HS-SPME-GC-MS and HPLC-MS-based analysis” [Food Bioscience 65 (2025) 1–11/105974]
Auteur: Feng, Lu
Yang, Jingxia
Sun, Liping
Zhu, Xiaoyan
Lan, Wei
Mu, Guangqing
Zhu, Xuemei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland