Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Aromatic composition and sensory characteristics of passion fruit wine fermented by different indigenous non-Saccharomyces yeast strains” [Food Bioscience 68 106576]
 
 
Titel: Corrigendum to “Aromatic composition and sensory characteristics of passion fruit wine fermented by different indigenous non-Saccharomyces yeast strains” [Food Bioscience 68 106576]
Auteur: Zhang, Yiwei
Xiong, Xiaoyue
Li, Yuanlin
Huang, Yongguang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland