Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive analysis of the effect of Staphylococcus xylosus YCC3 fermentation on bacterial community, flavor and lipid metabolism of fermented sausages
 
 
Titel: Comprehensive analysis of the effect of Staphylococcus xylosus YCC3 fermentation on bacterial community, flavor and lipid metabolism of fermented sausages
Auteur: Dong, Yingying
Liu, Ying
He, Ning
Li, Xiaodong
Zhu, Yingchun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland