Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 165 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Plant-based fermented foods: General concepts, improvement of the quality, metabolites, and health-related functions
 
 
Titel: Plant-based fermented foods: General concepts, improvement of the quality, metabolites, and health-related functions
Auteur: Cakmak, Hulya
Düven, Gamze
Gultekin Subasi, Busra
Ilyasoglu Buyukkestelli, Hulya
Bravo-Núñez, Ángela
Ozyurt, Vasfiye Hazal
Sogut, Ece
Simsek, Sebnem
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 165 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland