Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 163 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical stability and digestive properties of emulsions fabricated using transglutaminase and heat-induced Grifola frondosa protein microgels
 
 
Titel: Physicochemical stability and digestive properties of emulsions fabricated using transglutaminase and heat-induced Grifola frondosa protein microgels
Auteur: Li, Shuxiao
Wu, Wei
Wang, Sen
Wang, Yu
Chen, Lihong
Wu, Juan
Cheng, Yu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 163 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland