Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 144 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Mass spectrometry-based lipidomics combined with flavoromics reveal the mechanism of characteristic flavor formation in Chelidonichthys kumu bone soup treated with different edible oils by frying
 
 
Titel: Mass spectrometry-based lipidomics combined with flavoromics reveal the mechanism of characteristic flavor formation in Chelidonichthys kumu bone soup treated with different edible oils by frying
Auteur: Li, Zixi
Dong, Meng
Qi, Libo
Shang, Shan
Guo, Yan
Qin, Lei
Fu, Baoshang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 144 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland