Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Lactobacillus rhamnosus fermentation and blending strategy on the biochemical and aroma profile of pomegranate juice beverages
 
 
Titel: Impact of Lactobacillus rhamnosus fermentation and blending strategy on the biochemical and aroma profile of pomegranate juice beverages
Auteur: Valero-Cases, Estefanía
Clemente-Villalba, Jesús
Frutos, María José
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland