Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 422 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Unlocking the potential of seaweed in functional yogurt: A comparative study on the impact of Undaria pinnatifida and Saccharina japonica on quality, flavor, and microbial communities
 
 
Titel: Unlocking the potential of seaweed in functional yogurt: A comparative study on the impact of Undaria pinnatifida and Saccharina japonica on quality, flavor, and microbial communities
Auteur: Wang, Yingzhen
Wang, Yujiao
Huang, Xu
Guo, Sainan
Jin, Jiarui
Qi, Hang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 422 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland