Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 137 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Effects of amino acid addition on aroma quality of pear wine and gene expression of Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Effects of amino acid addition on aroma quality of pear wine and gene expression of Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Yang, Hua
Ha, Shuo
Zeng, Qingbo
Chen, Ming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 137 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland