Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Effect of adding Pickering emulsion containing oregano essential oil on the storage quality of Harbin red sausage
 
 
Titel: Effect of adding Pickering emulsion containing oregano essential oil on the storage quality of Harbin red sausage
Auteur: Yin, Lingyu
Cao, Yuhang
Wang, Meihui
Deng, Yi
Li, Fei
Kong, Baohua
Liu, Qian
Wang, Hui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland