Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Discrimination and characterization of volatile compounds variations during ghee fermentation using GC - MS and GC - IMS
 
 
Titel: Discrimination and characterization of volatile compounds variations during ghee fermentation using GC - MS and GC - IMS
Auteur: Liang, Xiaolin
Zhang, Zhechuan
Yan, Liqi
Ding, Bo
Bai, Jialin
Yang, Jutian
Liu, Hongna
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland