Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Changes of unique flavor substances and metabolic pathway brought by Lacticaseibacillus rhamnosus WH. FH-19 fermented milk during fermentation and storage stage: HS-SPME-GC-MS and HPLC-MS-based analysis
 
 
Titel: Changes of unique flavor substances and metabolic pathway brought by Lacticaseibacillus rhamnosus WH. FH-19 fermented milk during fermentation and storage stage: HS-SPME-GC-MS and HPLC-MS-based analysis
Auteur: Feng, Lu
Yang, Jingxia
Sun, Liping
Zhu, Xiaoyan
Lan, Wei
Mu, Guangqing
Zhu, Xuemei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland