Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Effect of limited enzyme-assisted extraction on the physicochemical and gelation properties of soybean protein isolate
 
 
Titel: Effect of limited enzyme-assisted extraction on the physicochemical and gelation properties of soybean protein isolate
Auteur: Liu, Guanchen
Jin, Mengru
Wang, Hong
Zhang, Liang
Peng, Shiqi
Cheng, Siqi
Cao, Jialu
Kang, Dingrong
Zhang, Longteng
Zhang, Liebing
Liu, Donghong
Zhang, Wei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland