Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Effect of enzymatic hydrolysis on flavor enhancement of yogurt fermented by lactic acid bacteria in egg white
 
 
Titel: Effect of enzymatic hydrolysis on flavor enhancement of yogurt fermented by lactic acid bacteria in egg white
Auteur: Gao, Qing
Xu, Ruolin
Li, Junhua
Su, Yujie
Gu, Luping
Yang, Yanjun
Chang, Cuihua
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland