Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 166 gevonden artikelen
 
 
  4D printing of dysphagia foods using pea protein and purple sweet potato flour
 
 
Titel: 4D printing of dysphagia foods using pea protein and purple sweet potato flour
Auteur: Su, Changhua
Wu, Yuchao
Vardhanabhuti, Bongkosh
Lin, Mengshi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland