Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial interactions mediated by acetic acid and their impact on flavor profile during acetic acid fermentation stage of Shanxi aged vinegar
 
 
Titel: Bacterial interactions mediated by acetic acid and their impact on flavor profile during acetic acid fermentation stage of Shanxi aged vinegar
Auteur: Hao, Yuanpeng
Kang, Jiamu
Guo, Yaxuan
Meng, Liying
Li, Zhenyu
Qin, Xuemei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland