Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the quality and flavor of pomelo wine through sequential fermentation with Schizosaccharomyces pombe and Saccharomyces cerevisiae: A non-targeted metabolomic analysis
 
 
Titel: Enhancing the quality and flavor of pomelo wine through sequential fermentation with Schizosaccharomyces pombe and Saccharomyces cerevisiae: A non-targeted metabolomic analysis
Auteur: Li, Anning
Xiong, Li
Huang, Zhangjun
Huang, Rui
Tu, Tingyao
Yu, Songbai
Wu, Qixiao
Bai, Jinrong
Huang, Yina
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland