Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Effects of liquid state vs. solid state lactic fermentation on drying, nutritional composition, phytochemical profile, and in vitro neuro-related bioactivities of Cheungsam industrial hempseed (Korean breed)
 
 
Titel: Effects of liquid state vs. solid state lactic fermentation on drying, nutritional composition, phytochemical profile, and in vitro neuro-related bioactivities of Cheungsam industrial hempseed (Korean breed)
Auteur: Aloo, Simon Okomo
Park, SeonJu
Oyinloye, Timilehin Martins
Lee, Ye-Won
Cho, Ye Eun
Park, Se Jin
Oh, Deog-Hwan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland