Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Effects of biochar addition on the formation of aromas in fruit wine fermented by Zygosaccharomyces mellis LGL-1
 
 
Titel: Effects of biochar addition on the formation of aromas in fruit wine fermented by Zygosaccharomyces mellis LGL-1
Auteur: Qu, Chunyun
Li, Jianjun
Liu, Fuxin
Zeng, Yu
Xu, Yiyin
Bai, Weidong
Dong, Hao
Liu, Gongliang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland