Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 242 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Use of ozonation to sanitize the grapes during red wine making. Effect on acidification, phenols, aroma, sensory profile, and implications in the implantation of Lachancea thermotolerans yeasts and SO2 reduction
 
 
Titel: Use of ozonation to sanitize the grapes during red wine making. Effect on acidification, phenols, aroma, sensory profile, and implications in the implantation of Lachancea thermotolerans yeasts and SO2 reduction
Auteur: Morata, Antonio
Escott, Carlos
Vaquero, Cristian
del Fresno, Juan Manuel
Loira, Iris
Cuerda, Rafael
González, Carmen
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 242 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland