Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 236 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound as an alternative for pasteurization of cashew nut milks: Improvements in the rheological and technological properties, fatty acid profile and acceptance
 
 
Titel: Ultrasound as an alternative for pasteurization of cashew nut milks: Improvements in the rheological and technological properties, fatty acid profile and acceptance
Auteur: Cristina da Silveira Maia, Isabelli
Cordeiro Macedo, Emanuely Balbino
Pereira dos Santos, Letícia
de Oliveira Bordin, Everton
de Oliveira Lima, Leandra
Feihrmann, Andresa Carla
Marcolino, Vanessa Aparecida
Barão, Carlos Eduardo
Pimentel, Tatiana Colombo
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 236 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland