Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 118 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Influence of whey protein isolate-chitosan oligosaccharide micro gel pickering emulsion on reducing fat bioaccessibility and physicochemical features of cheddar cheese
 
 
Titel: Influence of whey protein isolate-chitosan oligosaccharide micro gel pickering emulsion on reducing fat bioaccessibility and physicochemical features of cheddar cheese
Auteur: Lou, Kangshuai
Zheng, Yuanrong
Yu, Hongmei
Tan, Xiaohan
Wang, Libin
Tong, Changmin
Huang, Siqiang
Cai, Xintong
Zhou, Changyu
Cao, Jinxuan
Pan, Daodong
Wu, Zhen
Zhang, Hao
Xia, Qiang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 118 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland