Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 116 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Influence of olive leaf extract on the physicochemical properties of yogurts made from cow, sheep, and goat milk
 
 
Titel: Influence of olive leaf extract on the physicochemical properties of yogurts made from cow, sheep, and goat milk
Auteur: Tarchi, Ines
Koubaa, Mohamed
Ozogul, Fatih
Bouaziz, Mohamed
Aït-Kaddour, Abderrahmane
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 116 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland