Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Co-fermentation of peanut milk by selected lactic acid bacteria on its protein structure, Ara h 1's immunoreactivity, physical-chemical properties and sensory attributes
 
 
Titel: Co-fermentation of peanut milk by selected lactic acid bacteria on its protein structure, Ara h 1's immunoreactivity, physical-chemical properties and sensory attributes
Auteur: Yang, Shiyu
Du, Tonghao
Zhang, Yue
Wei, Benliang
Hardie, William James
Tang, Hui
Liu, Zhuo
Liu, Qiaozhen
Xiao, Muyan
Xiong, Tao
Xie, Mingyong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland