Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 290 van 500 gevonden artikelen
 
 
  In situ encapsulation of anthocyanin within soybean protein isolate chains driven by pH for detecting the freshness of food
 
 
Titel: In situ encapsulation of anthocyanin within soybean protein isolate chains driven by pH for detecting the freshness of food
Auteur: Li, Leping
Xu, Zhihang
Yang, Huijie
Zhao, Weiguang
Tao, Yehan
Lu, Jie
Xia, Xiaodong
Tan, Mingqian
Du, Jian
Wang, Haisong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 290 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland