Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 277 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Influence of egg yolk-curdlan thermal-driven edible coating on the quality and retrogradation behavior of fried rice
 
 
Titel: Influence of egg yolk-curdlan thermal-driven edible coating on the quality and retrogradation behavior of fried rice
Auteur: Long, Yanzhen
Zhang, Min
Yang, Chaohui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 277 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland