Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 271 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Improving natto quality through Co-fermentation of functionally complementary Bacillus and Lactiplantibacillus species
 
 
Titel: Improving natto quality through Co-fermentation of functionally complementary Bacillus and Lactiplantibacillus species
Auteur: Ren, Xiaoxu
Wang, Xiaofu
Lin, Xinping
Zhang, Sufang
Ji, Chaofan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 271 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland