Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 500 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study of structural and digestive properties of bovine, goat and human α-Lactalbumin with different calcium binding levels
 
 
Titel: A comparative study of structural and digestive properties of bovine, goat and human α-Lactalbumin with different calcium binding levels
Auteur: Ge, Xinyu
Zhang, Jie
Hu, Jianqiang
Liu, Dasong
Gao, Yu
Peng, Xiaoyu
Wang, Shanshan
Wang, Jiaqi
Li, Wei
Zhou, Peng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland