Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Effects of biotransformed okara as a meat extender on the physicochemical properties and baking characteristics of pork jerkies
 
 
Titel: Effects of biotransformed okara as a meat extender on the physicochemical properties and baking characteristics of pork jerkies
Auteur: Keong, Lin Ya Eunis
Toh, Mingzhan
Lu, Yuyun
Liu, Shao-Quan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland