Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Comparable analysis of flavor compounds and quality assessment of fermented bean curd using HS-SPME-GC/MS and colorimetric sensor array
 
 
Titel: Comparable analysis of flavor compounds and quality assessment of fermented bean curd using HS-SPME-GC/MS and colorimetric sensor array
Auteur: Zhang, Xiaorui
Huang, Xingyi
Aheto, Joshua Harrington
Ren, Yi
Wang, Li
Yu, Shanshan
Wang, Yu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland