Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and functional properties of umami peptides from douchi: Taste mechanism and antioxidant activity
 
 
Titel: Characterization and functional properties of umami peptides from douchi: Taste mechanism and antioxidant activity
Auteur: Zhang, Shiyu
Chen, Feng
Li, Jianfei
Hu, Haohan
Chen, Xiya
Kang, Jingling
Yu, Xiaodong
He, Qiyi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland