Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 250 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the correlation between formation of flavor compounds and dominant bacteria during Luoyang mung bean sour fermentation
 
 
Titel: Understanding the correlation between formation of flavor compounds and dominant bacteria during Luoyang mung bean sour fermentation
Auteur: Wang, Xunda
Wang, Xiangyu
Lou, Haiwei
Li, Yue
khashaba, Reham
Zhao, Renyong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 250 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland