Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 219 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Removal of fishy flavor in kelp (Laminaria japonica) by natural antioxidant soaking combined with microbial fermentation
 
 
Titel: Removal of fishy flavor in kelp (Laminaria japonica) by natural antioxidant soaking combined with microbial fermentation
Auteur: Wei, Rong
Jiang, Bo
Chen, Jingjing
Xiang, Longbei
Liu, Xiaoyong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 219 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland