Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 145 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Innovative insights into dry fermented sausages flavor: Unraveling the impact of varied lactobacillus genera-driven fermentation
 
 
Titel: Innovative insights into dry fermented sausages flavor: Unraveling the impact of varied lactobacillus genera-driven fermentation
Auteur: Zheng, Sha-sha
Hu, Ying-ying
Tan, Li-jun
Yang, Liu
Wang, Chun-yu
Xu, Bao-cai
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 145 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland