Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the antioxidant and anti-inflammatory potentials of mulberry-derived postbiotics through submerged fermentation with B. subtilis H4 and B. amyloliquefaciens LFB112
 
 
Titel: Enhancing the antioxidant and anti-inflammatory potentials of mulberry-derived postbiotics through submerged fermentation with B. subtilis H4 and B. amyloliquefaciens LFB112
Auteur: Abbas, Zaheer
Tong, Yucui
Zhang, Jing
Wang, Junyong
Guo, Henan
Cheng, Qiang
Marhaba,
Zhou, Yichen
Ahmad, Baseer
Wei, Xubiao
Si, Dayong
Zhang, Rijun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland