Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 384 van 418 gevonden artikelen
 
 
  The degradation and antioxidant capacity of anthocyanins from eggplant peels in the context of complex food system under thermal processing
 
 
Titel: The degradation and antioxidant capacity of anthocyanins from eggplant peels in the context of complex food system under thermal processing
Auteur: Wang, Zhiyue
Zhang, Yanfei
Tu, Zhijun
Yu, Chengwei
Liu, Rong
Deng, Zeyuan
Luo, Ting
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 384 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland