Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 383 van 418 gevonden artikelen
 
 
  The contributions of Pichia kudriavzevii EP1 to sourdough: Acid utilization, oligosaccharides and peptides production and aroma enhancement
 
 
Titel: The contributions of Pichia kudriavzevii EP1 to sourdough: Acid utilization, oligosaccharides and peptides production and aroma enhancement
Auteur: Xu, Yue
Xu, Yida
Zhao, Qiyan
Xu, Xueming
Xu, Dan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 383 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland