Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Application of GC-IMS, GC-MS, and LC-MS/MS techniques to a comprehensive systematic study on the flavor characteristics of different muscles in the yak
 
 
Titel: Application of GC-IMS, GC-MS, and LC-MS/MS techniques to a comprehensive systematic study on the flavor characteristics of different muscles in the yak
Auteur: Kang, Yandong
Wang, Xingdong
Xiong, Ling
Pei, Jie
Ding, Ziqiang
Guo, Shaoke
Cao, Mengli
Bao, Pengjia
Wu, Xiaoyun
Chu, Min
Liang, Chunnian
Guo, Xian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland