Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 215 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of the chemical quality and sensory attributes of ground beef incorporated with probiotics
 
 
Titel: Improvement of the chemical quality and sensory attributes of ground beef incorporated with probiotics
Auteur: Abdallah, Reda
Moustafa, Nader Y.
Kirrella, Ghada A.K.
Gaballah, Ibrahim
Imre, Kálmán
Morar, Adriana
Herman, Viorel
Elrais, Amina Mohamed
Kasem, Nahed Gomaa
Sallam, Khalid Ibrahim
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 215 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland