Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 214 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in 3D printability, rheological and mechanical properties of pea protein gels prepared by plasma activated microbubble water
 
 
Titel: Improvement in 3D printability, rheological and mechanical properties of pea protein gels prepared by plasma activated microbubble water
Auteur: Menon, Sreelakshmi Chembakasseri
Dhaliwal, Harleen Kaur
Du, Lihui
Zhang, Sitian
Wolodko, John
Chen, Lingyun
Roopesh, M.S.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 214 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland