Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 187 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Flavor profile and quality of strawberry wine are improved through sequential fermentation with indigenous non-Saccharomyces yeasts and Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Flavor profile and quality of strawberry wine are improved through sequential fermentation with indigenous non-Saccharomyces yeasts and Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Yang, Bo
Liu, Shijiao
Zang, Hongwen
Dai, Yiwei
Zhang, Sufang
Lin, Xinping
Liang, Huipeng
Chen, Yingxi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 187 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland