Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 186 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Flavor formation by amino acid catabolism in low-salt sufu paste, a Chinese fermented soybean food
 
 
Titel: Flavor formation by amino acid catabolism in low-salt sufu paste, a Chinese fermented soybean food
Auteur: Xie, Chunzhi
Qin, Likang
Liu, Na
Wen, Anyan
Zeng, Haiying
Miao, Song
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 186 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland