Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 170 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the glycaemic impact and culinary qualities of rice through Genome-Wide Association Studies on starch composition and viscosity profiles
 
 
Titel: Exploring the glycaemic impact and culinary qualities of rice through Genome-Wide Association Studies on starch composition and viscosity profiles
Auteur: Singh, Neha
Panda, Kusuma Kumari
Bhardwaj, Rakesh
Krishnan, S. Gopala
Bhowmick, Prolay Kumar
Nagarajan, M.
Vinod, K.K.
Ellur, R.K.
Singh, Ashok Kumar
Bollinedi, Haritha
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 170 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland