Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 153 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing soy protein isolate gels: Combined control of pH and surface charge for improved structural integrity and gel strength
 
 
Titel: Enhancing soy protein isolate gels: Combined control of pH and surface charge for improved structural integrity and gel strength
Auteur: Liang, Guijiang
Wen, Yuxiu
Chen, Wenpu
Li, Xin
Zeng, Maomao
He, Zhiyong
Goff, H. Douglas
Chen, Jie
Wang, Zhaojun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 153 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland